Patolevyä ja pikeä

Viime viikolla projekti meni tohinalla eteenpäin. Arkena iskä ja Jussi aloittivat jo sokkelin eristämisen. Minähän varsin viksuna olin tilannut 50mm paksua routalevyä ainoastaan, enkä ollut huomannut, että sokkelia vasten pitäisi olla 70mm levy. No iskä oli käynyt hakemassa oikeaa levyä ja eristys pääsi alkamaan.

Anturan päälle muurattiin myös pieni kallistus, että vesi valuisi sitä myöten pois. Sokkelin ulkopintaa vasten tulee patolevy, jonka tarkoituksena on kosteuseristää sokkeli. Patolevyä täydensi kylmäpiki ja pieni kaistale kermiä. Minulla ei ole näistä työvaiheista ollenkaan kuvia, kun tehokaksikko hääräsi nämä työvaiheet jo kuntoon ihan omillaan! Hienoa!

Viikonlopusta pitää tehdä ihan oma tarina, sillä silloin todella tapahtui!

Mutta tässä viikonloppuna otettu kuva, mikä kertoo millainen maisema keittiön ikkunasta tulee avautumaan. Keli ei ehkä ihan parasta mahdollista ole, mutta kyllähän tuota maisemaa kehtaa katsella. Ja talvellahan se menee ihan järvimaisemasta, pitää vaan rakentaa laituri ja tuoda vene. Tiedä vaikka tulisi pilkillä kalaakin.

-JSyksyinen maisema

5 thoughts on “Patolevyä ja pikeä

  1. Hienot on maisemat. Meillä on aikalailla samanlainen tilanne kun teillä. Alle kolmekymppinen pariskunta, rakennetaan keskelle metsää ja kokemusta rakentamisesta on yhtäpaljon. Meillä tosin tulee vasta tänään kaivinkone ensimmäistä kertaa tontille. Mikä lämmitysjärjestelmä teille tulee? Suurella mielenkiinnolla seuraan tätä blogia!

  2. Meille tulee maalämpö. Pitää kirjoittaa siitä vielä vastaisuudessa.. tosin pumppua en ole vielä edes 100-varmasti päättänyt, mutta toimittaja sentään on jo tiedossa.
    -J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s