Lattiavalu

Tänään oli ison harppauksen aika! Eli toisinsanoen valupäivä. Iskä kysyi alkuviikosta hyväksi kehuttua valuporukkaa ja torstai sopi heidän aikatauluihin. Varattiin se sitten säävarauksella. Loppusyksy on ehkä vähän haasteellinen avotaivas-valulle. Tuore betoni ei saa altistua sateelle eikä saa päästä mielellään jäätymään kuivamisen alussa. Onkin tullut tiirailtua säätä hieman normaalia tarkemmin lähiaikoina. No toivottavasti nykyiset säätiedotukset pitäisivät paikkansa ja olisi vielä lämmintä ilmaa tovin!

Laskeskelin eilen illalla, että massaa menisi noin 22 kuutiota.. No huti meni – reilu 24 kuutiota upposi. Pikkumokia, onneksi valuporukka oli ajantasalla ja tilasi viimeiseen kuormaan oikean määrän.

Kävin nyt iltasella katsomassa jälkeä ja hyvältä näytti. Höyry vain leijaili aavemaisesti auton valojen loisteessa. Pakko oli ottaa kuvakin, josta tuli hyvin informatiivinen. Ehkä tämä on enemmän nykytaidetta.

P.S Hitto, että puhelimella on huono kirjoittaa blogipostauksia! Ja ainiin, skippasin lattialämmöt kokonaan! No ehkä palataan siihen myöhemmin 🙂

-J

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s