Lattialämmöt

Tosiaan, oikasin valuun jo suoraan vaikka välissähän laitettiin lattialämmöt. Lämpöputket asensi sama firma, keneltä otetaan maalämpökin. Sovittiin jo asennuspäivä viime viikon alussa, kun alkoi näyttää siltä, että saadaan pohja joskus styroxin peittoonkin. No ihan hyvä, ettei ainakaan aikaisemmaksi otettu, sillä sai vielä viimeisenä iltana naputella niitä raudoituskorppuja rautaverkon alle otsalampun valossa.  Kaikki sen takia, että seuraavaksi päiväksi olisi lattiaporukalle mestat valmiina. Meke ja Mattikin kävivät katsastamassa työn jäljen, ei ainakaan reklamoineen, joten kai se meni läpi.

Oli puhetta, että asennusporukka tulee joko aamusta tai iltapäivästä. Soitto sitten tuli kahden jälkeen, että olikos siellä valmista. No sanoin, että valmista on ja ajattelin mielessäni, että mahtaa olla mukava asentaa putkia halogeenin valossa. Nykyisin pimeä tulee jo neljän maissa ja sen ulkopuolella täytyy tyytyä ulkopuoliseen valaistukseen. Iskä kävi viiden-kuuden välillä katsomassa ja putket oli jo asennettu. Melko sujuvaa toimintaa!

Meille tulee kaksi jakotukkia. Toinen tulee eteisen kaappiin ja toinen tekniseen tilaan. Eteisen kaapissa on 10 piiriä ja teknisessä tilassa 3.

Lopuksi asentajat koeponnistivat putken ilmalla. Jättivät paineet putkeen, niin ei mene ruttuun niin helposti valuhommissa.

Tästä on hyvä jatkaa! (Kuvia laitan myöhemmin, kunhan saan haalittua niitä jostakin)

-J

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s