Sisustuslehtiä

Nyt kun tontilla on alkanut rauhoittumaan pahimmat rakennuskiireet on tullut aika miettiä, mitä sinne taloon sitten sisään haluaa. Onkin tullut selailtua kaikilta sukulaisilta, tuttavilta ja työpaikalta haalittuja sisustuslehtiä. Olen tullut siihen johtopäätökseen, että minulla on ilmeisesti jotenkin erikoinen maku sisustusasioiden suhteen, kun en löydä mitään mieleistäni mistään.

Sisustuslehdissä tuntuu olevan kahta tyylisuuntaa. Supermodernia mustavalkoista, jossa on jotain kivoja katseenvangitsijoita. Esimerkiksi takka, joka ”leijuu” ilmassa tai jotain muuta vastaavaa. Toinen ääripää sitten on 1800-luvun villatyyli. Siinä sisustustyylissä on lattiatkin tehty lankuista, joiden väleihin mahtuu tippumaan vaikka autolla. Värimaailma on luonnollisesti valkoinen. Näissä taloissa on myös rahdattu jostain ullakolta kaikkia huonekaluja, jotka tuo antiikkista tunnelmaa. Just näin!

Olen nyt jo selannut vaikka kuinka monta lehteä löytämättä yhtään normaalia sisustusta! Apuva! Kaverini Mikko näki kuulemma unta, että me oltiin ostettu melkein koko keittiön kokoinen ruokapöytä. Ja Mikon vaatimus onkin, että sellaista ei saa ostaa. Eli onpahan ainakin yksi asia mikä on selvä.

Noh, tämä on ehkä vähän liioiteltu kertomus. Kai se meidän tyyli vielä sieltä löytyy. Ja ehkä mä en vaa tajua näistä asioista mitään 🙂

-J

5 thoughts on “Sisustuslehtiä

 1. Ehkä se nyt on vaan niin, että miehet on luotu vasara kädessä ja naiset pensseli kädessä? 🙂

 2. Kerran eteeni osui blogi jossa oli toteuttu noita kahta eri tyylisuuntaa niin että se koko asunto aikamoinen sekamelska (sinne oli tungettu myös kaikkea muuta mikä on tällä hetkellä muotia), ja se ei tosiaankaan näyttänyt hyvältä. Kyllä varmasti se omakin tyyli sieltä vielä löytyy 🙂

 3. Atte: En mä tietääkseni kyllä vaughani / stanley kädessä oo syntyny. Eikä kyllä istu pensselikää. Voinkoha mä olla exceli kädessä syntyny 🙂

  K&J: Joo voin kuvitellu kuinka hyvin se sopii kun maalaisromanttiseen tungetaan sitten kaikkea modernia. Eli modernia maalaisromantiikkaa. No pitää vaan surffailla ja selailla kahta kauheammin, josko niitä inspiksiä löytyisi.

  Ja vinkkejä otetaan vastaan!

  -J

 4. Me ollaan kallistumassa tuohon moderniin suuntaan nyt enemmän ja enemmän. Ehkä siksi, että se on siivousta ajatellen helpompi. Tykkään kun koti on siisti (en silti ole himosiivooja). Vahvistus suunnalle tuli kun poikamme 12v ihastui kiiltävän valkoiseen tv tasoon! koskaan en häneltä ole kuullut kommentteja sisustuksesta!:) No tässä on vielä matkaa muuttoon eli voihan tässä mielä muuttua..

 5. Kirsi: Se on kyllä hyvä puoli siinä modernissa tyylissä! Helppo putsata. Mutta toisaalta taas kiiltävissä pinnoissa näkyy tahrat ehkä paremmin, tai mistäs minä tietäisin kun en koskaan ole omistanut mitään kiiltäväpintaisia kaapistoja. Mutta voisi ainakin kuvitella 🙂

  Me ollaan kyllä enemmän maalaisromantikkoja ja se ehkä sopiikin tälläiseen maalle rakennettavan talon henkeen paremmin. Mutta ne villatyyliset menee kyllä meidän makuun vähän yli.

  -Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s