Talopaketin saapumiseen valmistautumista

Tieliittymä tontille

Reilu kaksi kuukautta talopaketin saapumiseen. Kohta alkaa jo jännittämään, että osuuko se perustuksiin! Jussi olikin käynyt viime viikolla vähän laajentamassa tuota tontille vievää risteystä, että siitä mahtuisi vähän helpommin ajelemaan isommallakin kuljetuksella. Kannustalon ohjeissa on mainittu, että liittymien leveys pitäisi olla noin 9 metriä, niin sitten mahtuu yhdistelmällä paikalle. Olisikin melko mielenkiintoinen hetki, kun rekka olisi elementit kyydissään jumissa jossakin. Ehkä pitäisi sitten pyytää Sepe paikalle auttamaan 🙂

Samalla Jussi oli siirrellyt pätkityt puut pois pihalta. Myrskytuhoista ei ole enää paljoa todisteita jäljellä!

Pihatie myrskytuhojen raivausten jälkeen

Myrskytuhoista ei ole enää paljoa näkyvissä

Soittelin kannustalon paikalliselle edustajallekin ja oli myös puhetta, että taloelementit tarvitsee tuekseen maahan hakatut paalut. Tämä oli kannustalojen ”ohjeissakin” mainittu, mutta jotenkin elin siinä harhaluulossa, että jos laatta on valettu, pystytään siihen tukemaan. No olin väärässä.

Tarvisi edelleen loihtia jonkinlaiset tukipaalut, mutta sokkelin ulkopuolelle. Tämä olisi ollut kyllä jonkin verran helpompaa, ennen kuin maa jäätyi. Tosin tuo meidän rakennusmaasto on niin kivikkoista, ettei kyllä mitään kakkosnelosia sinne käsipelillä oikein saa hakattua. Tosin suuren osan saa tuettua terassin sokkelista, mutta osaan paikkaa tarvitsee vielä loihtia jotkin tuentamahdollisuudet.

Edustaja lupasi vielä käydä tontilla ja katsella, että mahtuuko nosturi / rekka paikalle, huippu homma!

-J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s