Sähkökaapille paikka

Tänään piipahdin pitkästä aikaa tontilla. Käytiin iskän kanssa tekemässä tikkataulutelineen näköinen paikka sähkökaapille. Mittarikeskushan meillä tulee autotallille ja autotalli tulee.. sitten joskus talon jälkeen, niin tuo teline tuossa varmaan tovin viettää aikaa.

Sähkökaapin teline

Sähkärimme Börje Smeds kävi kytkemässä kaapin kondikseen saman tien! Nyt odottaa vaan sähkölaitoksen mittaria ja kytkentöjä niin saisi ihan oikeaa sähköä. Ei tarvi enää leikkiä aggregaattien kanssa. Pystytysporukka ei pystyisikään enää aggregaateilla työskennellä, vaan he tarvivat jo kiinteää sähköä.

Samalla kaivoin auki tuon sähkön liittymäpaikan. Oli melkoinen paikallistaminen, kun sellainen puolimetrinen tötsä näköjään hukkuu kokonaan lumeen. No löytyi se lopulta ja kaivoin sähköyhtiön kavereita varten valmiiksi sen esiin.

Jussi oli tuonut tontille tuhkaämpärin ja levitellyt sitä talon ympäri. Sen jälkeen oli satanut vähän lunta niin heittelin varmuudeksi uuden kevyen kerroksen jos se saisi vähän vauhtia noihin lumien sulamisiin talon ympäriltä. Saa nähdä, että joko nyt sulaessa tulisi salaojiin vettä 🙂 Huomenna ajateltiin, että mennään Lahteen raksamessuille, jos sieltä saisi jotain ideoita tai megatarjouksia!

-J

1 thought on “Sähkökaapille paikka

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s