Meille tuli talo!

Tänään se päivä sitten vihdoin koitti, talon pystytys. Aamulla päräytimme jo puoli seitsemän aikaan tontille katsastamaan tilannetta. Vastassa oli mukava räntäsade ja hyinen tuuli – oikein parasta pystytyskeliä siis!

Kannustalon rekka

Melko tasan seitsemältä sitten saapui Kannustalon rekka tontille. Hieman jännitti, että uppoaako se tiehen, jääkö paikalleen sutimaan vai kenties ei mahdu kääntymään ollenkaan. Onneksi kaikki meni kaikin puolin hyvin ja hieman pehmennyt tiekin kesti rekan painon! Kuskit jopa päättivät peruuttaa isolta tieltä kapoista tonttitietä pitkin perille asti (olimme suunnitelleet, että kääntävät vasta lähempänä), eli joutuivat peruuttamaan täysperävaunurekkaa noin 100 metriä mukaanlukien 90 asteen käännös. Ei paha.

Onneksi pahin sade loppui ennen elementtien asennusta. Revimme pressut perustusten päältä pois ja luovutimme vastuun asentajille. Meillä pystytyksen hoitaa Kairateca Oy. Ja ainakin ensimmäisen päivän jälkeen vaikuttaa erittäin asialliselta porukalta. Asennus näyttää niin helpolta, kun tietää mitä tekee. Itse lähdin töihin hieman 10:n jälkeen ja siinä vaiheessa oli jo kaksi sivua pystyssä. Töistä palattua oli jo kaikki elementit asennettu kattotuoleineen. Melko mykistävän nopeasti se talo nousee! Ja pakkohan se on myöntää, että on se vaan pirun komea pytinki jo nyt 🙂

Tässä vähän koostetta päivän tapahtumista:

-J

11 thoughts on “Meille tuli talo!

 1. No on se kumma miten nopee toi nousee! Pitää pääsiäisen jälkee koittaa tulla viim. käväsee tontilla!

 2. Mulla olis lomaa tuossa pääsiäisen tienoilla, joten vois tulla vilkaisemaan, jos isäntäväki vaan millään joutaisi esittelemään taloaan?

 3. Onnea, Onnea!!! Muistan niiiiin tunteen kun omalla kohdalla tuo päivä koitti! Oli siinä melkolailla perhosia vatsassa kun Kannustalon rekka kurvasi pihaan ja alkoi elementit nousta tontille. Komea pytinki on tosiaan!

 4. Hieno hetki kun tulee niin paljon valmista kerralla. Talo myös näyttää hämmästyttävän pieneltä sisältä tuossa vaiheessa. Aiheutti ainakin minulle sydämen tykytystä ja hämmennystä, että tähänkö meidän tulisi mahtua.

 5. Kiitoksia kaikille kommenteista! Ja tervetuloa vaan kaikki tutut katsomaan, siellä se nököttää. Pirauttamalla saa kyllä esittelynkin 🙂

  Mervi: samaistun kyllä tuohon väittämään 🙂

  -J

 6. Hei!
  Hyvältä näyttää! Tärkeä päivä teille! Ei varmaan tullut nukuttua edellisenä yönä! 🙂 Tunnistan tuon ”ylpeyden” tunteen myös itsessäni päivänä jona talo nousi tontille! Voi sitä onnen määrää: tuossa meidän talo! 🙂 Onnea!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s