Sunnuntain aikaansaannoksia

Tänään jatkettiin siitä mihin eilen jäätiin. Iskän ja Laurin kanssa laitettiin tippapeltiä (onkohan se edes tämän niminen, no pelti kuitenkin) paikalleen ja sen jälkeen päästiin paneeleiden kimppuun. Menee näin aluksi melko kauan tutkiessa piirustuksia ja leikkauskuvia, että millaista puulaatua mihinkin tulee. Ja sitten vielä pitää paikallistaa puulaatu – erilaisia lauta- ja lankkukasoja on monia ja useissa niissäkin on useita laatuja.

Ensimmäiset koristelaudatkin saatiin jo asennettua, eli tuo elementin saumaan tippapellin alle. Noita koristelankkuja on muuten melkoinen kasa, että niissä on melkoinen duuni saada kaikille loppusijoituspaikka. Mutta eiköhän kasa hupene pikkuhiljaa. Ja kaiken kukkuraksi kaikki piti hakata manuaalisesti ihan vasaralla. Ihan vain sen takia, että ei sattunut olemaan galvanoituja konenauloja. Meinasi olla löysän insinöörin ranne jo hapoilla vaikka en edes montaa kymmentä naulaa loppujen lopuksi lyönyt 🙂 No ehkä naulauskuntokin paranee tässä projektin edetessä!

Samalla kun me iskän ja Laurin kanssa oltiin seinän kimpussa, asenteli Jussi ja Helena meille kolmatta väliaikaista ovea. Vielä yksi pitäisi jostain haalia.. Mutta tuossa illansuussa kun piipahdin Jussin ovi- & karmikorjaamossa, oli ainakin yksi aihio jo työnalla 🙂

-J

1 thought on “Sunnuntain aikaansaannoksia

  1. Varmaan hienoa päästä kunnolla rakentamaan! Näyttää hienolta. Tuosta ”tippapellistä” (en minäkään tiedä sen oikeaa nimeä) Meidän talon piirtäjä sanoi,että se kannattaa laittaa tuonne ylös, koska se heittää veden puulta hieman ulos:) Fiksua. Minä kun ajattelin,että se on lähinnä ulkonäköseikka. Pitää vaan etsiä tuolle pellille oikea nimi, koska itse se pitää meidän sitten tilata, eikä ole kivaa jos tuleekin ikkunapeltiä:)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s