Sähäkkä startti pääsiäiseen

Nyt on ollut parina päivänä kunnolla tohinaa talolla. Auttavia käsipareja on löytynyt useita nyt pääsiäiseksi – niitä tarvitaankin!

Perjantaina sää ei ollut oikein ainakaan kattotalkoiden puolella. Jouduttiin sisähommiin kun taivaalta satoi milloin mitäkin, räntää, vettä tai lunta. Timpuritiimi Matti & Matti ahersi taas ulkovuorauksen kanssa ja me Rainon, Laurin ja Helenan kanssa taisteltiin sisällä tuulenohjaimien kanssa. Niissäkin on melkoinen nysvääminen paikoilleen, mutta lopulta tilkittiin jokainen kattotuolin väli. Iltapäivällä Askolan kaverit poikkesivat termarikahvien ja pullien kera!

Tänään aloiteltiin eilisistä ja ruvettiin myös leikkaamaan lintuesteitä tiilien alle valmiiksi. Sitten olikin ohjelmassa tiilien nostoa. Päästiin iltapäivällä ruoteiden sulamisten jälkeen katolle riehumaan. Merkattiin Laurin kanssa tiiliriville paikat ja Jussi alkoi nostamaan  metsäkärreillä tiilinippuja katolle. Raino oli alhaalla lappaamassa korit täyteen ja Laurin kanssa nostettiin paikoilleen. Nyt katolla on noin 4000 – 5000 kiloa ladottavaa (ja olo on myös sen mukainen!) 🙂 Saa nähdä taipuuko huomenna sängystä ylös laisinkaan.

Suuret kiitokset talkoojoukoille – myös Kulhuan huollolle erityisterveiset.

-J

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s