Pientä edistymistä

Eilen olin ihan vapaalla ansiotyöstä. Käytiin iskän kanssa aamulla hakemassa IV-eristeet ja roudattiin ne jo odottamaan käyttöä. Ostin myös muutama päivä sitten netistä kylmäkutisteteippiä (Laurin kanssa pohdittiin, että se on kai sitten parasta!). Olen positiivisesti yllättynyt kuitenkin nettikaupan tehokkuuteen myös rakennusmateriaalissa. Muutaman kerran olen tilannut jotain ja poikkeuksetta seuraavana tai sitä seuraavana päivänä nököttää tavara jo nurkassa. Ihan kätevä, ettei aina tarvi ajaa itse varta vasten ostelemaan.

Ilmanvaihdon eristeet

Iskän kanssa eilen kuitenkin aloiteltiin teippaaminen (Siistiä sisähommaa kun aamupäivällä satoi vettä ihan kunnolla). Viehkeää hommaa sekin, mutta toivottavasti nyt ei saumakohdat vuoda! Vähän problematiikkaa aiheuttaa kyllä äänenvaimentimien teippaaminen, mutta jotenkin yritin niihinkin rimpuloida jotain teippiä. Eri asia sitten onko ne ilmatiiviitä.

Iltapäivällä sade sitten lakkasi ja päästiin katolle askartelemaan jiiriä. Saatiin tuo kattolyhdyn  pieni lape ladottua ja liimattua, joten nyt pääsee jo toiselle puolelle kattoa! Jes! Iltaa kohden alkoi tuuli yltyä. Katselin kauhuissani, kun pihamännyt oli taas tuulenpuuskissa ihan vaakatasossa. Onneksi tuuli pellolta päin niin puut kestää sitä paremmin.

-J

 

4 thoughts on “Pientä edistymistä

  1. kylmäkutisteteippi? mihin sitä tulee?Kiva seurata teidän rakentamista, meillä on tämä vielä edessä:)

  2. Laitettiin kylmäkutisteteipillä nuo ilmastointikanavan saumakohdat. Niitä ei saa normaalilla ”ilmastointiteipillä” teipata ollenkaan, koska se kuivuu muutamassa vuodessa. Tuo kylmäkutisteteippi pitäisi säilyä elastisena pitkään ja olla sen takia tiiviimpi. 🙂
    -J

  3. ahaa, hyvä tietää. Mihin sitä ”roudaria” sitten oikein käytetään?:) Me mietitään vielä laitetaanko uponorin sinistä (kallista) vai peltiä… mutta nyt osataan ostaa oikeaa teippiä,mikäli peltiin kallistumme!

  4. Kai sitä käytetään kaikkeen muuhun kuin ilmastointiin 🙂
    Kuulostaa todella tutulta pähkäilyltä, itsekin sitä kauan mietin, mutta sitten kallistuin peltiin. Pellissä kiinnosti halpuus ja se, että se on varmasti antistaattinen. Vaikka muoviputkea mainostetaan likaa keräämättömänä, itse olin hieman skeptinen sen suhteen. Uskon kuitenkin, että molemmat on hyviä, muovi on ehkä hieman helpompi tehdä, mutta ei tuo peltinenkään kanava kauhean vaikeata ole.
    -Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s