Kattohan valmistuu, pikkuhiljaa

Nyt ollut minun puolesta rakennuksella vähän hiljaisempaa. Aika kulunut töiden puolesta koulutuksessa. Iskä on kuitenkin viikolla tehnyt terassien katon runkoja valmiiksi. Niiden tekeminen vasta on hidasta hommaa. Mutta jälki kyllä näyttää puusepän tekemältä!

Käytiin illalla latomassa Helenan kanssa loput ison lappeen tiilistä paikalleen. Enää terassit ja nuo erikoistiilet, eli ei juuri mitään 🙂 Olen kysellyt myös tarjouksia läpivientitiilistä ja läpivientiputkista. Ormax käyttää Vilpen valmistamia kappaleita ja niitä ei ole ollenkaan tumman harmaana. Soittelin Monierin asiakaspalveluun, että pitääkö laittaa harmaa vai musta, niin sieltä todettiin että harmaa. Haluaisin kyllä kokeilla ensin, että paistaako se vaaleampi harmaa sieltä katolta silmään.

-J

2 thoughts on “Kattohan valmistuu, pikkuhiljaa

  1. Meillä on kyllä tumman harmaat Vilpen läpiviennit, mutta konesaumattu katto… ei kai pitäisi vaikuttaa?! Tai en mä näistä mitään ymmärrä… 😉

  2. Hmmm… ei ainakaan vilpen sivuilta löydy. Mutta heidän mukaan tuo harmaa olisi aika lähellä tumman harmaata? Haluaisin kyllä nähdä 🙂 Peltiläpivientisarjat on kyllä erikseen, mutta itse läpivientihän on varmaan sama? Tietämättä kyllä yhtään.
    -Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s