Terassien kattoja

Edelleen työn alla ovat olleet terassien katot. Takaterassin katto saatiin eilen jo valmiiksi (poislukien harjatiilet). Nostettiin myös etu- ja päätyterasseille tiilet odottamaan innokasta latojaa. Laurin on myös lisäkannakoinut iv-kanavia, että varrrmasti pysyy! Alan uskomaan, että ne kestää jo pikkuhiljaa vaikka pommin, talosta jää jäljelle perustukset ja ilmastointikanavat 🙂

Nuo terassien nysväykset ovat olleet todella hitaita. Ehjiä tiiliä ei juurikaan mene, vaan kaikki pitää leikata jollain tavalla. Ja liimata ja puljata. No mutta enää ei ole montaa lapetta jäljellä. Ja kuten seuraavasta kuvasta näkee, on osa paikoista aika ahtaita.

Takaterassin katon ahtaita paikkoja

Etsi kuvasta Helena

Ja Jussi oli kuulemma hoitanut meille henkilönostimen, että saadaan reunatiilet laitettua kätevästi sillä. Huippuhomma! Ne olisikin ollut vaikea laittaa katon puolelta, tikkaista puhumattakaan. Voin kyllä kuvitella itseni tikkailla laittamassa niitä: harja on noin 7,5 metrissä, toisella kädellä pitää tiiltä ja toisella akkukonetta. Jalat tärisisivät niin paljon, että koko tikkaat alkaisi vatkaamaan 🙂 Että ihan hyvä, ettei tarvi edes kokeilla..

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s