Harjatiiliä

Sunnuntaina oli onneksi aurinkoinen päivä niin ei pystynyt mennä IV-eristyspuuhiin 🙂 Agendalla oli lähinnä takaterassin harjatiilien laittoa. Jussi naputteli tuon päätyterassin katon lopun kondikseen ja iskä jatkoi terassien sisäkattoja. Me Helenan kanssa arvottiin sitten harjatiiliä paikalleen. Harjatiilen allehan näissä loivissa katoissa tulee tällainen figaroll rulla. Vaikuttaa kätevältä materiaalilta, tarttuu hyvin ja muotoutuu tiileen todella kätevästi. Isolle harjallehan tulee ainoastaan muoviset tiivisteet, jotka ei varmasti ole yhtä pitävät. En tiedä sitten miksei noita figarolleja ole muillekin harjoille.

Sunnuntaina kävi myös paljon vieraita tontilla. Janne kävi poikien kanssa ja Pasi & Hanna perheineen kävivät piipahtamassa. Pihalla kökötti myös rusakon poikanen – ristin sen Uoleviksi. Siinä se kökötti paikallaan, ilmeisen tottuneena vaikka pällistelin melkein vierestä.

Tänään jatkoin sunnuntaisesta ja laittelin nuo etuterassin harjatiilet ja figarollit paikoilleen. Siitä se pikkuhiljaa etenee 🙂

-J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s