Ei päivää ilman seinää

Iskä teki eilen keittiön väliseinän. Kohta alkaa olemaan nämä puiset väliseinät kaikki tehty. Pääsee sitten ihmettelemään kiviversioita. Pitää ehkä aloittaa jostain piiloon jäävästä seinästä, ettei ihan ensimmäiseksi olkkarin seinää ala säätämään 🙂 Kokeiltiin Helenan kanssa eilen, että miltä tuo pohjamaali seinässä näyttää. Piti pari paneelia ihan sitä varten maalata.

Tänään kävin taas ehdottomassa lempipaikassani, eli tuolla yläpohjassa putkien seurassa. Laitoin silikoonilla kaikki kiinnikkeiden kohdat, niin on varmasti ilmatiiviit. Ensin yritin räpeltää teippejä niihin, mutta se oli kyllä kunnon tuhrausta. Tuo silikoni sitten meni vähän helpommin ja varmasti pitää! Joku päivä pitää vielä käydä ne rautalangat surrailemassa, se vaatii kyllä ensin kunnon motivaatiopiikin!

Piti samalla korjailla vähän teippauksia. Pitänee tehdä reklamaatio Ab Juhan teippausyritys Oy Ltd:lle. Aika kökösti oli paikoitellen teipattu ja yhdestä saumasta puuttui teipit kokonaan. No nyt pitäisi olla kaikki (varmaan kun seuraavan kerran käy niin taas paljastuu joku kohta, mikä pitää oikoa).

Mikkokin käväisi pyörähtämässä tänään. Oli kuulemma maisema muuttunut viime kerrasta.

-J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s