Taistelu talon herruudesta!

Meille on muuttanut asukeiksi ampiaisia. Kysymättä minulta mitään, eikä ne maksa edes vuokraa! Muuten ihan ok, mutta ne vähän tuppaa häiritsemään maalauspuuhia. Ilmeisesti eivät tykkää maalinhajusta tai muuten häiriintyvät kun menee siihen pesän viereen kekkuloimaan pensseli kädessä.

Pesiä on ilmeisesti melko monta, ainakin jos seuraa mistä nuo riiviöt painelevat sisään. Kaikki pesät on jossain rakenteissa piilossa, että niitä ei näe suoraan – suurin osa räystään alla. Tiedustelin hetken maastoa ja havaitsin, että kiltisti jonossa ne menee aina tietystä kohtaa sisään.

  • Pullo myrkkyä, check
  • Suojaavat varusteet, check

Ei muuta kun taistoon! Yksi kerrallaan pesien kimppuun ja myrkkyä perään niin paljon kun uskaltaa seistä siinä lentoliikenteen seassa 🙂 Saa nähdä miten tepsii, kun ei pääse suoraan ampiaispesään myrkyttämään.

Myrkyttäjä

Suojavarusteet kunnossa! Jos myrkky ei tapa ampiaisia, niin kuoleepahan nauruun kun sadetakki päällä tulee heilumaan 🙂

Kummelista hieman tunnelmia lainatakseni:

Kyllä me siitä lähetään, että nää on mun maita, että tänne on minkään luontokappaleen ihan turha tulla riehuun! Tohon viime keväänä räystäälle iskostu ampiaispesä ja maalarit ei uskaltannu mennä hommiin ja ne ampiaiset nauro mulle ihan päin naamaa NIIN MÄHÄN NE AMPIAISET MYRKYTIN! (tästä siis kyse – youtube) 🙂

-J

6 thoughts on “Taistelu talon herruudesta!

  1. Toivottavasti toimet onnistuu! 🙂 Meille on pesiytyny hevosmuurahaisia. Meilläku ei talossa oo puuta nii väkersivät pesänsä styroksien väliin. :0 Kaks kertaa on myrkytetty, ku tekivät uuden pesän. Saas nähdä kuinka pia on taas uus.

  2. Meillä oli ensimmäiset tuulensuojelevyt ylhäällä eilen ja heti bongasin mehiläisen ”kyttäämässä” ilmesesti kotipaikkaa tuulensuojalevyn ja aluskatteen alta:) sateelta suojaan näköjään haluavat nekin.

  3. Sodan ensimmäinen pitkä väsytystaistelu takana. Pullo myrkkyä mennyt ja useita uhreja! Toistaiseksi olen niskan päällä, ei yhtään pistoa.

    Mutta siellä ne vielä pörisee, vaatii varmaan useamman päivän taistelun! Ei sitä sotaa päivässä voiteta 🙂

    -Juha

  4. Loppukesän vitsaus on iskenyt teillekin! Me tuhottiin ampiaispesiä paineilmalla. Tulipa jopa rakennettua rimoista pitkä varsi johon kytkin ohuen muoviletkun. Siihen oli hyvä puhaltaa kompuralla paineilmaa ja tähtäillä ampiaispesiä jopa hankalasti saavutettavista paikoista.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s