Ikkunapellit ja takkatarvikkeet

Eilen kävi paikallinen peltimies tontilla laittamassa ikkunapeltejä. Aika sutjakkaa toimintaa, huomaa että joskus aikaisemminkin ilmeisesti peltejä taivutellut! Pelleistä tuli kyllä hienot ja ikkunat alkoi näyttämään ihan ikkunoilta. Ei enää sitä vanerisoiroa pellin paikalla! Jes. Kuulemma piipun pelti käydään joku kerta nykäisemässä ohimennen paikalleen. Ovat tehneet sen valmiiksi verstaalla ja se tiputetaan piipun ympärille – melko kätevää. Kynnyspellit asennetaan sitten joskus lopullisten ovien jälkeen. Hieno juttu.

Tänään tuli takkatarvikkeet tontille. Muutama kilo tiiliä ja pari säkkiä laasteja. Aikamoinen tavararöykkiö tuohon takkaan kyllä palaa. Kannoin laastit sisälle sateensuojaan, muut jäi odottamaan muuraria. Takkaluukkuja olen kissojen ja koirien kanssa metsästänyt ja nyt saattaisi olla yksi täky tiedossa, katsotaan että mihin se johtaa!

Talolla edetään tasaisesti, iskä on tehnyt väliseiniä valmiiksi, Helena on maalaillut ja itse kittaillut yms. Pikkuhiljaa se etenee, vaikka nyt ei sinänsä mitään suurta valmista pintaa tulekaan valmiiksi. Lähinnä valmistavia pohjatöitä valmiille pinnoille.

-J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s