Saunan aloitus

Iskä on aloitellut tällä viikolla saunan tekoa. Rungot ovat jo hahmottuneet ja villat on seinillä. Paikoitellen jopa alumiinipaperikin. Melkein voi jo haistaa tervanhajuisen löylytuoksun nenässään.. mutta vain melkein 🙂

Sunnuntaina jumpattiin iskän, Laurin ja Jussin kanssa maalämpöpumppu paikoilleen! Notkeastihan se liikkui kun on voimaa yhtä paljon neljässä pienessä kylässä. Börje kävi laittamassa siihen jo sähkökytkennät, että se odottelisi kiltisti putkimiesten asennusta. Sitten saisi tohotettua laattaan vähän lämpöä, että saisi kunnolla kuivumaan sen.

Sitä odotellessa.

-J

2 thoughts on “Saunan aloitus

  1. Teillä on jo saunatonttukin 😀

    Pakko kysyä että millaisilla tehoilla teidän Stiebel Eltron on varustettu? Muistaakseni teillä oli melko sama neliömäärä mitä meillä (173). Erilainen pömpeli se ainakin on, meillä on matalampi, ehkä n. 150 korkea. Erikseen on oma lämminvesivaraaja, joka hommattiin lähinnä mahdollisia aurinkopaneeleja varten. Meidän myllyssä on 10 kw.

    Itsehän en näistä ymmärrä hölkäsen pöläystä, mutta tuli nyt vaan mieleen!

  2. Moikka
    Kyseessä 7 kw malli ja siinä on integroitu varaaja. Sen takia se on varmaankin korkeampi.. Nuo edustajat laskivat moneen kertaan, että kyseisen mallin pitäisi meille riittää (164 m2).
    -Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s