Villaa ylle!

Viikko sitten tuli puhallusvillat. Nykyisin on niin hassua olla talolla kun siellä tarkenee t-paidassa 🙂 Maalämpöpumpun toimintaakin tuli jotain järkeä, ilmeisesti ilman yläpohjan villoja ei kapasiteetti ihan riittänyt koko torpan lämmittämiseen.

Puhallusvillaa

Puhallusvillaa

Talopakettiin kuului 50 cm puhallusvillaa (eli sitä puhalletaan jotain 57 cm painumavaran kanssa), pyydettiin kuitenkin, että laittaisivat tuon teknisen tilan päällysen, iv-runkokanavat ja äänenvaimentimet kokonaan peittoon.

Mitäs muuta… Nyt on myös kittailut ja hionnat jatkuneet talolla (eikä ne varmaan koskaan lopukaan). Kitti taas vaihteeksi loppu, no jospa sitä hakisi huomenna lisää..

-J

 

 

3 thoughts on “Villaa ylle!

  1. Seinien kittaus on yksi pitkäpiimäisimmistä hommista iv putkien eristyksen jälkeen 🙂 Mutta kyllä se joskus loppuu, usko pois!

  2. wou mitkä ruhtinaaliset tilat tuolla teidän yläpohjassa on liikkua. kateeks käy. me kans tilattiin eilen puhallusvilla… olis kuitenkin vielä vähän tekemistä ennenkun se saa tulla.

  3. Eeva: Toivotaan, että joskus loppuu 🙂

    Kirsimilja: Joo, siellä on tilaa juoksennella. Me ei oikeastaan edes tajuttu silloin taloa tilatessa, että sinne jää noin paljon tilaa. Sinnehän mahtuisi vaikka kakkoskerros!

    -Juha

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s