Terveisiä

Terveisiä mäntykummulta. Täältä tuvasta. Kyllä, totta se on, muutettu on jo reilu viikko sitten. Perjantaina 8. päivä oli muuttotarkastus ja lauantaina kannettiin jo suurin osa kamoista sisään!  Suuret kiitokset vaan muuttoapulaisille!

Vieläkin on melkoista laatikkomerta tämä asunto ja kaikki tavarat ovat hukassa, mutta ei voi valittaa 🙂 Saunakin on jo korkattu ja oikein mukavat ja pehmoiset löylyt sieltä irtoaa. Tässä muuton jälkeen on yritetty ehostaa Elisalta ja Villeltä hommaamaa ruokaryhmää. Tuolit käsiteltiin vahalla ja pöydän pilasin lakalla 🙂 Muutama lakkakerros sen jälkeen niin nyt se näyttää jo ihan siedettävältä, mutta vielä vaatii hiontaa ja uusintalakkausta niin siitä tulee varmaan ihan hyvä. Vähän autiota täällä vielä on, sohviakin pitää odotella muutamisen viikkoa..

Tämä mokkulakin tuntuu toimivan ihan hyvin. Jopa yllättävän hyvin (koputtaa puuta).

Vielä kun löytäisin kameran siirtojohdon jostain niin voisi laittaa jotain kuviakin.

-Juha

1 thought on “Terveisiä

  1. Löysin tänne blogiin vasta nyt, ja huomasin että teillä näkyy olleen sama muuttotarkastuspäivä mitä meilläkin oli, tuossa keväällä 🙂 Maalle on rakennettu myöskin. Lopputarkastus meillä on vielä tekemättä pihojen suhteen, ja taitaa jäädäkin ens vuoteen…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s