Tiilikaton ladontaa

Sunnuntaina meitä oli iso lössi talolla. Nosteltiin loput tiilet katolle ja aloitettiin tiilien latominen. Kuitenkin osien puuttumiseen kaatui tiilien latominen. Etulappeen jiiripelleistä puuttuivat aloituspalat ja takalappeelta puuttuivat sitten kattosillan kannakkeet. No päästiinpä ainakin alkuun tiilien latomisessa. Se olisi ihan mukavaa puuhaa, jos olisi tasaista kattoa ilman jiirejä!

Maanantaina jatkettiin mihin sunnuntaina jäätiin. Saatiin takalappeesta ladottua jiiriin asti tiilet. Laitettiin myös kattoturville vaadittavat ruoteet. Jiirien ylitykset tuottavat hieman päänvaivaa, mutta Jussi keksi miten niidenkin kanssa edetään.

Soittelin tänään Kannustalolle noista puuttuvista jiiripeltien aloituskappaleista. Ei kuulemma tuollaiset osat kuulu Monierin valikoimaan, että näillä nykyisillä osilla on pärjättävä. En sitten tiedä, miten nuo laitetaan paikoilleen kun niissä on 90 asteen kulma vaikka sen pellin pitäisi tulla 45 asteen kulmaan päälappeen kanssa. No kai se on tehtävä pitkästä jiiripellistä itse sopivat palaset.

Kiitokset vielä kerran koko talkoopoppoolle ja muonitusvastaaville! Tässä on vielä pari kuvaa loppupääsiäisestä.

-J

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s